1B Okuma Bayramı

Okulumuz 1/B sınıfı Öğretmeni Ayşegül ÖZEL öğrenci ve velileriyle birlikte OKUMA BAYRAMI Etkinliği düzenlediler.

04-03-202404-03-202404-03-2024Sınıf Öğretmeni Ayşegül ÖZEL,

Okullar açıldı. İlk gün annenizin elini tutarak okula geldiniz.

Her çocuk biz öğretmenler için yeni bir heyecan, yeni bir başlangıçtır.

Günler haftalar, aylar geçti. Öğretmeninizin anlattığı masalları, öyküleri dinlediniz. Güldünüz, oynadınız. Sonunda okumayı yazmayı öğrendiniz. İyi bir insan olmak için ilk adımı attınız. Sizler bu yurdun umudusunuz. Gelecek sizlerle güzelleşecektir. Her çocuk bizim için yaşam sevincidir.

Çocuklarımız mutlu sonun kahramanlarıdır. Bugün de mutlu bir sonun başlangıcıdır. Gelecekteki büyük başarıların ilk adımıdır. Okuma yazma öğrenmek, her türlü beceriye sahip olmaktır. Birikimleri göstermenin ilk mutluluğudur. Çocukların telaşı başka, velilerimizin heyecanı başka, öğretmenin gururu bambaşkadır bugün. Bayramdır bugün. Küçük ellerin, ilk zafere imzalarını attıkları gündür bugün.

Bugünümüzün ve bundan sonra gelecek her günümüzün, bayram havasında olması dileğiyle, Okuma bayramınız kutlu olsun.

diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 14:54 - Görüntülenme: 20